Even voorstellen….

Mijn naam is Dani Boelen, geboren in 1970 in Amstelveen. Na 5 jaar in Assen gewoond te hebben en 25 jaar in Den Helder en woon ik sinds eind 2021 weer in het mooie Drenthe. Ik ben ontzettend leergierig, vooral sinds ik in 2013 hersteld ben van het Chronische Vermoeidheids Syndroom (CVS) en fibromyalgie. Het Gupta programma betekende voor mij niet alleen herstel, maar ook persoonlijke ontwikkeling en het beginpunt van mijn tweede jeugd en carrière en de terugkeer naar de vakken Psychologie en Geneeskunde. De Psychosociale opleidingen en HBO-opleiding Medische Basiskennis die ik nodig had om Praktijk KrachtVoGeL op te kunnen zetten, gaven mij echt een ‘gevoel van thuiskomen’.

Psychosociale kennis en ervaring

Mijn vrienden en kennissen wisten mij altijd al te vinden voor een luisterend oor en advies en zelfs mensen die mij nog maar net kennen voelen zich al gauw zo op hun gemak bij mij, dat ze hun zorgen makkelijk met me delen. Ik straal een soort natuurlijke rust uit, hoor ik vaak, en velen vinden het fijn dat ik niet meteen met een oordeel klaar sta. Zelfs mensen met niet-alledaagse uitdagingen als autisme, psychoses en verlatingsangst, heb ik weer een stukje op weg mogen helpen. In het verleden kon ik dit vooral dankzij mijn eigen levenservaring en empathische persoonlijkheid. Met de (Medische en) Psychosociale opleidingen die ik na mijn herstel heb gevolgd, kan ik nu ook professionele gesprekstechnieken, kennis van goede voeding, massages en energetische therapie gebruiken om mensen met de meest uiteenlopende uitdagingen bij te staan. En zoals je hieronder in mijn cv kan lezen, blijf ik mijn kennis aanvullen met uiteenlopende studies.

Passie voor massage

Mijn passie voor het masseren is in 2016 ontstaan door de massagelessen van een ervaren bevriende sportmasseur. Al bij mijn eerste proefcliënt merkte ik dat ik gevoelsmatig vaak al weet waar de pijnpunten zitten en bereikte ik na 1 á 2 behandelingen al verrassende resultaten. Om mijn professionaliteit hierin te vergroten heb ik daarom in 2020 mijn diploma Sportmassage en Verzorging gehaald. De opleiding Sport en Voeding voegt weer een extra dimensie toe aan mijn kennis in het begeleiden van sporters.

Energetische therapie: Reiki en Quantum Touch

Reeds in 2001 maakte ik voor het eerst kennis met Reiki. De informatiebijeenkomst die ik dacht te gaan bijwonen, bleek gelijk de hele workshop Reiki I te zijn. Daar was ik niet op voorbereid, dus het duurde even voordat ik het ging gebruiken en verder ging met Reiki II. Inmiddels gebruik ik Reiki vaak in combinatie met een massage of stuur ik op verzoek op afstand wat helende energie.

Ik gebruikte al jaren een pendel om voor mezelf en anderen supplementen en voedingsmiddelen te testen, maar in 2018 wilde ik toch iets meer op het gebied van voedingsintoleranties en allergieën leren en kwam op de website van Quantum-Touch terecht. Dat sprak mij aan en ik heb me gelijk opgegeven voor de workshop Quantum-Touch 1 en in 2019 heb ik Quantum-Touch 2 en Quantum Allergy geleerd en in 2020 Quantum Share, Self Created Health en Supercharging. Ik gebruik nu onder andere spiertesten in plaats van een pendel en kan allergieën en intoleranties zelfs helpen oplossen. Om de kennis van al deze workshops beter te integreren ben ik nu bezig met het voorbereiden van het examen Quantum-Touch Coach (eind december 2022)

Werkervaring en Opleidingen op het gebied van Zorg en Welzijn

vanaf 2023
Seniorensportleider, Stichting Sport en Beweeg (Drenthe)

2020 – 2021
Voedingsleer, specialisaties Overgang en Sport, Civas Opleidingen, Haarlem

Vanaf nov 2018
Praktijk KrachtVoGeL, o.a. Coaching, Counseling, Ontspanningsmassage, Sportmassage, Voetreflextherapie, Reiki en Quantum touch

2019 – 2020
Opleiding Sportmassage en Verzorging, MSP Opleidingen, Leiden/ACE Examens

2016 – heden
Pianodocent, Den Helder en Tiendeveen

2016- 2018
Aster Coaching Counseling en Diagnostiek, Aster Massage, o.a. . Coaching, Counseling, Ontspanningsmassage, Voetreflex therapie en Reiki, Den Helder en omgeving

2018 – heden : Opleiding tot Quantum Coach, Quantum-Touch Nederland, Heiloo

2017 – 2021
Vrijwilligerswerk bij kleinschalige verzorgingstehuizen: Begeleiden beweeguur voor mensen met een fysieke beperking, samen met een fysiotherapeut, accordeon spelen en liedjes zingen met bewoners, wandelen met cliënten in rolstoel, stichting Vrijwaard, Den Helder

2017
Introductieworkshop Gupta Coaching, Ashok Gupta, Londen

2017 –2018
HBO Medische en Psychosociale Basiskennis, Proeducation, thuisstudie

2016- 2017
HBO-programma Coaching, Counseling en Diagnostiek, NTI, thuisstudie

2016
Cursus NLP Practitioner, Mind Academy, Bergen

Vanaf 2013
Cursussen AED, EHBO, EHBDU, EHBSO, KNV EHBO. Den Helder

2014 – 2021
Eerste Hulp verlenen tijdens evenementen, KNV EHBO, Den Helder

2011-2014
Maatje voor iemand met autisme, Humanitas, Den Helder

2008
Workshop Reiki II, Evelyn Mus-Mulder, Den Helder

2001
Workshop Reiki I, Gijsje Hofmeijer, Den Helder

2001-2006
Opzetten en begeleiden lotgenotencontact voor jongeren met reuma, Reumavereniging Kop van Noord-Holland, Den Helder (vrijwilligerswerk)

1988-1995
WO-opleiding Sociale psychologie en Arbeids- en Organisatie Psychologie, Vrije Universiteit, Amsterdam en Open Universiteit (geen diploma)

1982-1988
Gymnasium-a, Hermann Wesselink College, Amstelveen

Hobby’s:                    
Piano en accordeon spelen, tuinieren, fitness, hardlopen (lange afstanden)

* Foto’s: Fokke Terpstra