Contactgegevens

E-mail: info@praktijkkrachtvogel.nl
Telefoon: 06-2020 3877 (di t/m za van ca. 10.00 uur tot 20.00 uur)

Praktijk KrachtVoGeL is gevestigd in Den Helder. Met name voor psychosociale zorg spreek ik bij voorkeur bij cliënten thuis af. Ik heb wel een praktijkruimte tot mijn beschikking, maar in je eigen omgeving komen er meestal zaken boven tafel die niet in een spreekkamer ter sprake zouden komen en dan kan ik je eventueel meteen helpen met urgente praktische zaken. Ik heb een draagbare massage tafel en ook een massagestoel. Om de reistijd beperkt te houden neem ik bij voorkeur cliënten aan uit Den Helder, Julianadorp, Anna Paulowna, Breezand en de rest van de Noordkop. Voor mensen die verder weg wonen zijn telefonische consulten of consulten via beeldbellen soms ook mogelijk.

Coronamaatregelen
De maatregelen zijn gelukkig weer wat versoepeld. Contactbehandelingen zoals massages zijn weer toegestaan, mits zowel cliënt als behandelaar geen verkoudheidsklachten hebben. De overige behandelingen mogen ook weer face to face, maar als je dat niet aandurft zijn er bij Praktijk KrachtVoGeL de volgende afstandsbehandelingen mogelijk:
– Coaching en Counseling kan telefonisch of met videobellen met een AVG-proof programma.
– Reiki kan ik op afstand sturen. Hiervoor hoef je niet te zeggen waar je de Reiki voor nodig hebt. Ik kan dat gewoon vanuit huis doen op een moment dat het mij uitkomt. Na afloop kan ik je laten weten op welke plekken Reiki nodig bleek te zijn. Het effect hoeft niet altijd direct merkbaar te zijn. Jouw lichaam/geest weet precies wat het met de energie moet doen.
– Quantum Touch en Quantum Allergy kan ook op afstand. Dit gaat wel per telefoon of AVG-proof videobellen, zodat je zelf kan aangeven waar de energie naar toe moet en wat het met je lichaam doet.

Terug naar boven

Ik ben niet altijd in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden. Vanwege ongewenste marketingtelefoontjes bel ik niet terug als ik alleen een telefoonnummer in beeld zie, dus als je me echt wilt spreken, stuur dan een sms, whatsapp of e-mail met de vraag of ik je terug wil bellen, eventueel met een korte uitleg erbij. Dan reageer ik zo snel mogelijk. Liefst dezelfde dag nog. Als je na 3 dagen nog geen reactie hebt, stuur dan nog een bericht, want dan is je bericht waarschijnlijk niet aangekomen.

AGB-code: 90106153
Kamer van Koophandel: 67452337
CAT registratienummer: CM1399-21-06-18

Terug naar boven